ΧΡΗΣΙΜΑ

ΠΥΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Άρθρα, πληροφορίες και χρήσιμα tips για καλύτερη στοματική και δερματολογική φροντίδα!
Δερματολογικό

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗΣ;

Υπάρχουν πολλές εκδοχές των αποσπασμάτων του Lorem Ipsum διαθέσιμες, αλλά η πλειοψηφία τους έχει δεχθεί κάποιας μορφής αλλοιώσεις, με ενσωματωμένους αστεεισμούς, ή τυχαίες λέξεις που δεν γίνονται καν πιστευτές.

Δερματολογικό

ΕΧΩ ΑΚΜΗ! ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΑ;

Υπάρχουν πολλές εκδοχές των αποσπασμάτων του Lorem Ipsum διαθέσιμες, αλλά η πλειοψηφία τους έχει δεχθεί κάποιας μορφής αλλοιώσεις, με ενσωματωμένους αστεϊσμούς, ή τυχαίες λέξεις που δεν γίνονται καν πιστευτές.

Δερματολογικό

6 ΣΥΧΝΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ

Αντίθετα με αυτό που θεωρεί η πλειοψηφία, το Lorem Ipsum δεν είναι απλά ένα τυχαίο κείμενο. Οι ρίζες του βρίσκονται σε ένα κείμενο Λατινικής λογοτεχνίας του 45 π.Χ., φτάνοντας την ηλικία του πάνω από 2000 έτη.

Δερματολογικό

3 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ

Είναι πλέον κοινά παραδεκτό ότι ένας αναγνώστης αποσπάται από το περιεχόμενο που διαβάζει, όταν εξετάζει τη διαμόρφωση μίας σελίδας. Η ουσία της χρήσης του Lorem Ipsum είναι ότι έχει λίγο-πολύ μία ομαλή κατανομή γραμμάτων, αντίθετα με το να βάλει κανείς κείμενο.

Δερματολογικό

Η ΨΩΡΙΑΣΗ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ

Όλες οι γεννήτριες Lorem Ipsum στο διαδίκτυο τείνουν να επαναλαμβάνουν προκαθορισμένα κομμάτια του Lorem Ipsum κατά απαίτηση, καθιστώντας την παρούσα γεννήτρια την πρώτη πραγματική γεννήτρια στο διαδίκτυο.

Οδοντιατρικό

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗ ΦΟΒΙΑ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΟΥ;

Οι ρίζες του βρίσκονται σε ένα κείμενο Λατινικής λογοτεχνίας του 45 π.Χ., φτάνοντας την ηλικία του πάνω από 2000 έτη. Ο Richard McClintock, καθηγητής Λατινικών στο κολέγιο Hampden-Dydney στην Βιρτζίνια, αναζήτησε μία από τις πιο σπάνιες Λατινικές λέξεις, την consectetur, από ένα απόσπασμα του Lorem Ipsum, και ανάμεσα σε όλα τα έργα της κλασσικής λογοτεχνίας, ανακάλυψε την αναμφισβήτητη πηγή του.

Οδοντιατρικό

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ;

Το Lorem Ipsum είναι το επαγγελματικό πρότυπο όσον αφορά το κείμενο χωρίς νόημα, από τον 15ο αιώνα, όταν ένας ανώνυμος τυπογράφος πήρε ένα δοκίμιο και ανακάτεψε τις λέξεις για να δημιουργήσει ένα δείγμα βιβλίου.

Οδοντιατρικό

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ

Γιατί το χρησιμοποιούμε;
Είναι πλέον κοινά παραδεκτό ότι ένας αναγνώστης αποσπάται από το περιεχόμενο που διαβάζει, όταν εξετάζει τη διαμόρφωση μίας σελίδας. Η ουσία της χρήσης του Lorem Ipsum είναι ότι έχει λίγο-πολύ μία ομαλή κατανομή γραμμάτων.

Οδοντιατρικό

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΤΙΔΑ

Οι ενότητες 1.10.32 και 1.10.33 από το “de Finibus Bonorum et Malorum” από τον Σισερό επίσης αναπαράγονται στην ακριβή αυθεντική τους μορφή, συνοδευόμενες από Αγγλικές εκδοχές από την μετάφραση του 1914 από τον H. Rackham.