Λίγα λόγια για εμάς

Στην αρχαία Ελλάδα  ο Σωκράτης πίστευε ότι το καλόν συμπίπτει με το αγαθόν, ενώ αμφότερα συμπίπτουν με το ωφελίμων. Δηλαδή για τον Σωκράτη, η αισθητικη (το καλον, το καλλος, το καλλιστον) και η ηθικη (το αγαθον) δεν ειναι παρα οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος: της ωφελιμοτητας.

Η Κάλλιστον Medical Care δημιουργήθηκε για να προσφέρει υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες υπηρεσίες οδοντιατρικής, δερματολογίας, αισθητικής και διατροφολογίας σε έναν καλαίσθητο, ενιαίο χώρο με βραβευμένο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με μια άρτια ιατρική ομάδα εκλεκτών επιστημόνων.

Πώς διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό;

Προβάλλουμε μια all-in-one place κλινική, η οποία παρέχει ένα ευρύ σύνολο ιατρικών και αισθητικών υπηρεσιών για όλους, σε ένα μέρος. Εκτός από τη βολική τοποθεσία και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες, η Κάλλιστον απαρτίζεται από μια εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, που εμπνέει ασφάλεια, εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

Σύντομη παρουσίαση

Η Ομάδα μας

Γρηγόρης Γεωργιάδης

O Γρηγόρης Γεωργιάδης, είναι χειρουργός οδοντίατρος. Είναι απόφοιτος του κρατικού Ιατρικού-Οδοντιατρικού Πανεπιστημίου της Μόσχας (2001). Συνέχισε τη μεταπτυχιακή του εκπαίδευση και απέκτησε και τίτλο σπουδών

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ